Aktuelt

31.05.2018

Invitasjon til frokostseminar - Styret som ressurs

I samarbeid mellom Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz AS, rekrutteringsselskapet Yapril, og Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN), inviterer vi til frokostseminar om styrerekruttering, styrets oppgaver og arbeidsmåter m.m.


24.05.2018

Midlertidig adresseendring for vårt Molde-kontor

På grunn av ombygging/oppussing av våre lokaler i Forumbygget/Julsundvegen 4 i Molde, vil vi fra 22. mai ha midlertidig besøks- og postadresse i Moldehallen; Verftsgata 10, 6416 Molde (6. etasje, inngang øst).

Vi ser frem til å ønske våre kunder velkommen tilbake i våre nye lokaler til høsten!


23.03.2018

Invitasjon til frokostseminar - ​Styret som ressurs

Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz og rekrutteringsselskapet Yapril inviterer til frokostseminar om styrerektruttering, samt styrets oppgaver, arbeidsmåter mv. I seminaret vil vi gå gjennom de tema som er angitt i programmet.


02.02.2018

Morgenseminar om den nye personvernforordningen

I samarbeid med Vindel arrangerte Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz 01.02.18 morgenseminar om den nye personvernforordningen (GDPR) som trer i kraft 25.05.18. Advokatene Øyvind Hasselø Meisingset og Martin M. Williams orienterte om dagens regelverk og hvilke endringer den nye forordningen innebærer.


15.01.2018

Øverbø Gjørtz blir kompetansepartner med Vindel

Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz AS blir kompetansepartner for utviklingsselskapet Vindel AS i Kristiansund. Vindel driver rådgivning overfor nytt og etablert næringsliv på Nordmøre og er lokal operatør for Sivas næringshage- og inkubatorprogram i regionen. Vi i Øverbø Gjørtz ser frem til å samarbeide med gründere og etablerte bedrifter tilknyttet Vindel.


21.12.2017

Julehilsen

Det nærmer seg slutten av 2017 og alle her hos Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz AS vil ønske deg en riktig god jul og et godt nytt år!17.11.2017

Bypakke Molde - konsekvenser for grunneiere

Molde kommune vedtok torsdag denne uke at ny E 39 mellom Bolsønes og Årø skal anlegges som firefelts vei langs dagens trasè. Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz AS inviterer til ettermiddagsseminar for en gjennomgang av de konsekvenser ny E 39 vil få for berørte grunneiere, og hvilke handlingsalternativer disse har for å påvirke situasjonen.