Bygg din karriere hos oss

Vi er hele tiden på utkikk etter dyktige medarbeidere og talenter. Ledige stillinger blir lyst ut her, men ikke nøl med å ta kontakt dersom du har lyst til å bli en del av ØG-familien!

Send oss en åpen søknad

Er du advokat, ønsker stilling som advokatfullmektig, eller er du snart ferdig med utdannelsen og er på utkikk etter jobb? Vi er alltid på jakt etter faglig dyktige medarbeidere og talenter. Vi tilbyr faglige utfordringer, et fremoverlent, trivelig og inkluderende arbeidsmiljø, gode muligheter for videreutvikling og selvrealisering.

Er du jus-student? Vi ønsker oss flere traineer til våre kontorer

Vi gir studenter muligheten til å få viktig og relevant erfaring på veien mot advokatyrket. Søknadsfrist: Fortløpende opptak for 2023.

– Spennende og utfordrende trainee-opphold som ga mersmak

– Spennende og utfordrende trainee-opphold som ga mersmak

– Trainee-oppholdet mitt var variert, både med hensyn til arbeidsoppgaver og hvilke rettsområder jeg har jobbet med. Advokatene i ØG er veldig dyktige og erfarne, og gjennom oppholdet har jeg fått mulighet til å jobbe sammen med flere av dem. Inntrykket mitt har vært at alle har vært opptatt av trainee-oppholdet skulle bli så lærerikt som mulig, blant annet gjennom tilbakemeldinger på oppgaver jeg utførte. Terskelen for å stille spørsmål og diskutere problemstillinger har også gjennomgående vært lav. Jeg må si at oppholdet har gitt mersmak for arbeid i advokatbransjen.

Jenny Natvik har hatt to trainee-opphold hos oss, i juni og september 2022. Hun har vært både ved kontoret i Ålesund, Ørsta og Molde i løpet av de til sammen seks ukene. Jenny studerer rettsvitenskap ved Universitet i Bergen, og tok trainee-tiden hos oss på tampen av tredjeåret og i oppstarten av det fjerde.   

-  Læringsutbyttet har vært stort

- Læringsutbyttet har vært stort

– Jeg har trivdes svært godt som trainee i ØG, og har blitt inkludert både faglig og sosialt. Arbeidsplassen er preget av godt humør og ansatte som er opptatte av andres trivsel. I trainee-tiden har jeg jobbet med spennende og varierte arbeidsoppgaver, og har fått testet ut rettsområder jeg ikke har hatt befatning med tidligere. Under hele oppholdet har jeg fått god oppfølging av dyktige advokater, og sitter igjen med et inntrykk av at advokatene i ØG har sterk faglig kompetanse. Jeg har fått være med i retten ved flere anledninger, og syns det virker svært spennende å prosedere. Læringsutbyttet mitt etter dette oppholdet har vært stort, og jeg setter pris på den erfaringen jeg sitter igjen med. Jeg er takknemlig for muligheten til å bli kjent med de ansatte i ØG, og er ikke fremmed for å komme tilbake ved en senere anledning dersom muligheten skulle by seg,

Henriette Aarsund var trainee ved kontoret i Ålesund tre uker i november 2022. Henriette gikk da femte studieår i rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen, med masteroppgave som neste på programmet.