Bygg din karriere hos oss

Vi er hele tiden på utkikk etter dyktige medarbeidere og talenter. Konkret er vi nå på jakt etter inntil fire nye medarbeider – både advokater og advokatfullmektiger. Dersom du allerede nå søker nye utfordringer, ønsker å flytte hjem eller er på utkikk etter et godt sted å begynne vegen mot advokatbevilling; ikke nøl med å ta kontakt!

Send oss en åpen søknad

Er du advokat, ønsker stilling som advokatfullmektig, eller er du snart ferdig med utdannelsen og er på utkikk etter jobb? Vi er alltid på jakt etter faglig dyktige medarbeidere og talenter. I ØG får du dyktige og erfarne kolleger som er opptatt av både fag og relasjoner, samt å ha en trivelig, engasjerende og inkluderende arbeidsplass. Her er også gode muligheter for egenutvikling.

Er du jus-student? Vi ønsker oss flere traineer til våre kontorer

Vi gir studenter muligheten til å få viktig og relevant erfaring på veien mot advokatyrket. Lenger nede på siden kan du lese om erfaringene til noen av våre traineer. Søknadsfrist: Fortløpende opptak for 2023.

Les hva våre siste traineer synes oppholdet hos oss i ØG:

– Veldig spennende og givende

– Veldig spennende og givende

– Oppholdet i ØG har vært både hyggelig og lærerikt, og jeg ble tatt veldig godt imot. Advokatene jobber med mye mer enn jeg så for meg på forhånd. I løpet av oppholdet var jeg innom mange ulike rettsområder. Jeg har fått skrive utkast til brev, søknader og klager, samt gjort rettskildesøk på ulike problemstillinger. Jeg har blitt inkludert i sakene, og fått være med på kundemøter, befaring og i jordskifteretten. I tillegg fikk jeg være med i en straffesak i tingretten. I sum har det vært veldig spennende og givende.

Emma Svenkerud Halle. Femteårsstudent i rettsvitenskap ved Universitet i Bergen. Kommer fra Molde, og ønsket å få et innblikk i advokatbransjen i hjembyen. Var trainee hos oss på Molde-kontoret i oktober/november 2023. 

– Har gitt meg et godt innblikk i hverdagen til en advokat

– Har gitt meg et godt innblikk i hverdagen til en advokat

– Det har først og fremst gitt meg godt innsyn i hverdagen til en advokat, samtidig som jeg har blitt kjent med ØG som firma. De er veldig inkluderende, og jeg sitter igjen med et godt inntrykk av ØG og de som jobber der. Jeg fikk jobbe med en rekke forskjellige rettsområder, som arbeidsrett, eiendomsrett og arverett – for å nevne noen. I tillegg fikk jeg være med på flere klientmøter, med både nye og eksisterende klienter, skrevet fullmakter og brev. Et høydepunkt var at jeg fikk være med på en seksdagers lang rettssak. Jeg var med både i saksforberedelsen og selve hovedforhandlingen, noe som ga meg et godt innsyn i hvordan en advokat jobber i forkant og under en rettssak. Saken inneholdt befaring og omfattende vitneførsel, noe som var spesielt spennende.

Sakse Osborg Myklebust. Ferdig med fjerde året i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo. Kommer fra Ålesund. Trainee ved kontoret i Ålesund i september/oktober 2023.

– Følte jeg var en reell bidragsyter i flere av sakene

– Følte jeg var en reell bidragsyter i flere av sakene

– I ØG har jeg møtt svært hyggelige og imøtekommende ansatte. Jeg satt stor pris på at fadderen min. Han er veldig inkluderende, og jeg sitter igjen med en følelse av å ha vært en reell bidragsyter i flere av sakene. Jeg har fått stor tillit til å utarbeide dokumenter for klienter, som testament, samboeravtale og brev – og jeg har fått være med i klientmøter. Møter med klienter har vært veldig lærerikt og nyttig, siden klientkontakt er en viktig del av yrket som man ikke lærer på studiet. Videre har jeg fulgt deler av en straffesak i retten, deltatt på forhandlingsmøte med klient.

Christine Victoria Aas Myklebost. Er nå på femte studieår i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo Var trainee ved Kristiansund-kontoret i april/mai 2022. Kommer fra Kristiansund.