Bygg din karriere hos oss

Vi er hele tiden på utkikk etter dyktige medarbeidere og talenter. Ledige stillinger blir lyst ut her, men ikke nøl med å ta kontakt dersom du har lyst til å bli en del av vårt team!

Send oss en åpen søknad

Er du advokat, ønsker stilling som advokatfullmektig, eller er du snart ferdig med utdannelsen og er på utkikk etter jobb? Vi er alltid på jakt etter faglig dyktige medarbeidere og talenter.

Er du jus-student? Vi ønsker oss flere traineer til våre kontorer

Nå gir vi flere studenter muligheten til å få viktig og relevant erfaring i veien mot advokatyrket. Søknadsfrist: Fortløpende opptak for 2022

– Spennende og utfordrende trainee-opphold som ga mersmak

– Spennende og utfordrende trainee-opphold som ga mersmak

– Trainee-oppholdet mitt var variert, både med hensyn til arbeidsoppgaver og hvilke rettsområder jeg har jobbet med. Advokatene i ØG er veldig dyktige og erfarne, og gjennom oppholdet har jeg fått mulighet til å jobbe sammen med flere av dem. Inntrykket mitt har vært at alle har vært opptatt av trainee-oppholdet skulle bli så lærerikt som mulig, blant annet gjennom tilbakemeldinger på oppgaver jeg utførte. Terskelen for å stille spørsmål og diskutere problemstillinger har også gjennomgående vært lav. Jeg må si at oppholdet har gitt mersmak for arbeid i advokatbransjen.

Jenny Natvik har hatt to trainee-opphold hos oss, i juni og september 2022. Hun har vært både ved kontoret i Ålesund, Ørsta og Molde i løpet av de til sammen seks ukene. Jenny studerer rettsvitenskap ved Universitet i Bergen, og tok trainee-tiden hos oss på tampen av tredjeåret og i oppstarten av det fjerde.