Markeds- og kommunikasjonsansvarlig
Publisert 30. juni 2023
Pål Are Lilleheim

Vi skal ansette inntil fire nye advokater og advokatfullmektiger

ØG er i vekst, og er inne i en veldig spennende fase. Vi skal derfor lyse ut stillinger, med tiltredelser så snart som mulig, både for etablerte advokater og advokatfullmektiger. Men vi er åpen for å ta imot søknader allerede nå, dersom du er på utkikk etter nye muligheter i en spennende region.

Resepsjon Molde - Lill Mari_ Bente og Espen 2.jpg
Hos oss får du får du dyktige og erfarne kolleger som er opptatt av både fag og relasjoner, samt å ha en trivelig, engasjerende og inkluderende arbeidsplass.

Vi er ute etter dyktige og engasjerte personer – primært med interesse for både næringslivsjuss og privatrett. Hos oss får du et dynamisk, faglig sterkt og allsidig miljø, med gode muligheter for egenutvikling. 

Med våre snart 40 ansatte er ØG det største advokatfirmaet mellom Bergen og Trondheim, og vi har kontor i Ålesund, Ørsta, Molde og Kristiansund. Vi bistår næringsliv, privatpersoner og offentlig sektor med juridisk rådgivning og prosedyre innenfor de fleste rettsområder. Hos oss får du tilhørighet i en av våre tre faggrupper, og du får jobbe med spennende og utfordrende saker i hele regionen.

I utlysningene vil vi henvende oss generelt til dyktige medarbeidere og talenter med engasjement.

Likevel – det er en spesiell fordel dersom du ønsker å søke, og kan kvittere ut på følgende:

  • Du søker som advokatfullmektig, og bor eller ønsker å jobbe fra Molde, Kristiansund eller Ålesund.
  • Vi er også spesielt ute etter en advokat/advokatfullmektig som skal jobbe ved vårt kontor i Ørsta. Primært ønsker vi en person med spesiell interesse for erstatningsrett/privatrett.
  • Du søker som advokat med erfaring, og har privatrett/ønsker å ha privatrett som hovedområde, og kan jobbe fra Molde eller Kristiansund.
  • Du søker som advokat og har næringslivsjuss, gjerne med interesse og kompetanse innen entrepriserett, og kan jobbe fra kontoret i Molde.

Er du på utkikk etter jobb i en særdeles spennende region, som i tillegg er et fantastisk sted å bo? Ta kontakt!
Du er velkommen til å søke allerede nå ved å bruke Åpen søknad-funksjonen.

Advokatkapper.jpg