Vi søker advokater/advokatfullmektiger til vårt kontor i Molde

Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz AS er et av landets største advokatfirma utenfor Oslo med over 40 ansatte. Vi har kontor i Kristiansund, Molde, Ålesund og Ørsta, og bistår næringsliv, offentlige aktører og private innen de aller fleste rettsområder. Se mer på www.ovgj.no

Som følge av økende oppdragsmengde innen så vel forretningsjus som privatrett søker vi etter advokater/advokatfullmektiger til vårt kontor i Molde.

I vår avdeling for næringsliv har vi størst behov for flere flinke ansatte innen fast eiendom, selskapsrett/transaksjoner, skatt og avgift, offentlige anskaffelser, kontraktsrett/entreprise og prosedyre. I avdelingen for privatrett søker vi primært dyktige kandidater innen barne- og familierett og arverett, samt strafferett. De aktuelle kandidater kan forvente seg en spennende og variert arbeidshverdag i et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø.

Relevant erfaring vil bli vektlagt, men vi oppfordrer også kandidater med sterke faglige resultater og genuin interesse til å søke.

Som medarbeider i Øverbø Gjørtz forventer vi at du:

  • er faglig dyktig og engasjert
  • er lagspiller, innsatsvillig og har stor kapasitet 
  • ønsker å bidra til videreutvikling av vår virksomhet

Som medarbeider i Øverbø Gjørtz tilbys du:

  • spennende arbeidsoppgaver i regionens største advokatmiljø
  • mulighet for spesialisering
  • et godt arbeidsmiljø
  • konkurransedyktige betingelser

Kontaktpersoner:

Advokat Hallgrim Fagervold, tlf 988 53 610, hof@ovgj.no Advokat Øyvind Hasselø Meisingset, tlf 909 52 460, ohm@ovgj.no

Søknad sendes: molde@ovgj.no

Tiltredelse og lønn etter avtale.

Om oss

Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz AS bistår næringsliv, privatpersoner og offentlig sektor med juridisk rådgivning og prosedyre på de fleste rettsområder. Med våre rundt 40 medarbeidere er vi det største advokatfirmaet på Nordvestlandet. Vår ambisjon er å være regionens ledende advokatfirma. Vi har kontor i Ålesund, Molde, Kristiansund og Ørsta, og i tillegg et filialkontor på Sunndalsøra.

Antall stillinger: 2

Arbeidssted: Julsundvegen 4, 6412 Molde

Stillingsfunksjon: Jurist / Advokat