Markeds- og kommunikasjonsansvarlig
Publisert 20. oktober 2022
Pål Are Lilleheim

Stor deltagelse på Høsttreffet 2022

Godt over 100 personer var med da BDO og Øverbø Gjørtz arrangerte Høsttreffet 2022. De fikk med seg både ei solid dose inspirasjon, kunnskap, refleksjoner og sosialt sammentreff.


Høsttreffet 2022.jpg
Årets bidragsytere med foredrag: (F.v.) Per Olaf Brækkan (Bygg og eiendomssjef, Møre og Romsdal Fylkeskommune), Gunnar Gjeldvik (business development director, Axio), Arild Aasmyr (administrerende direktør, FSV Group), Kaare Haahjem (senior kunderådgiver, Eksfin) og Lasse Iversen (administrerende direktør, Axess).


Høsttreffet i Molde har blitt en tradisjon og en møteplass for aktører fra både næringsliv og det offentlig i Romsdal - og med innslag fra Nordmøre. Det er årlig arrangement som BDO og Øverbø Gjørtz samarbeider om.

Suksessoppskriften er den samme hvert år: Interessante foredrag på Alexandra Hotel, som går over i hyggelig samvær, god mat og drikke i ØGs lokaler i Forumbygget.

I år var det var det faglige bidrag fra Eksfin (Eksportfinansiering Norge), Axess, Axio, Møre og Romsdal fylkekommune/Molde Bærekrafthub og FSV Group, i tillegg til at BDO presenterte innhold fra forslaget til statsbudsjett, og at ØG oppsummerte næringslivsåret som har gått i Molde/Romsdal.   

Høsttreffet 2022 2.jpg
Foredragsholderne i ilden på Høsttreffet 2022

Høsttreffet er årlig, og BDO og ØG ser frem til igjen å kunne invitere våre samarbeidspartnere til neste år.