Markeds- og kommunikasjonsansvarlig
Publisert 09. januar 2024
Pål Are Lilleheim

Ny styreleder og to nye partnere

Martin M. Williams og Marit Moe Rasmussen er tatt opp som nye partnere i Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz fra 1. januar 2024. Marthe S. Urvik er valgt til ny styreleder i firmaet.

Marthe_ Martin og Marit.png
Fra venstre styreleder Marthe S. Urvik, og de nye partnerne Martin M. Williams og Marit Moe Rasmussen


Marthe S. Urvik
har tatt over som styreleder i Øverbø Gjørtz etter Sturla Dalhaug, som begynte som ny daglig leder fra 1. januar. Marthe har gått gradene i ØG siden hun begynte som advokatfullmektig i 2013, og ble tatt opp som partner i 2022.

– Først og fremst er jeg takknemlig for denne tillitserklæringen, og ser frem til å bidra i en ny rolle i det som blir en spennende periode med videre utvikling, posisjonering og vekst. Jeg kjenner jo ØG svært godt, ettersom har jeg gått alle gradene siden jeg begynte i 2013 – og har dermed vært med på utviklingen av firmaet til det vi er i dag. Det er en svært nyttig ballast å ta med inn i den rollen, sier den nye styrelederen.

I tillegg til Urvik består styret nå av Nils Grytten, Marina Opstad og Runar Wiik.

Nye partnere fra egne rekker 

Martin M. Williams  og Marit Moe Rasmussen har tatt steget opp fra senioradvokat, og er nå partnere. Martin er i tillegg leder for privatgruppen i ØG, mens Marit leder næringsgruppen. Den tredje faggruppen i ØG, eiendomsgruppen, ledes også av en partner; Øystein Remme.

– Det er alltid kjekt når vi rekrutterer fra egne rekker til partnerskapet. Marit og Martin er betydelige ressurser for ØG, noe de har vært det gjennom flere år. Vi ser frem til at de nå også skal bidra i partnerskapet, sier Sturla Dalhaug.

Aktivt 2023 for ØG 

 ØG har lagt bak seg et 2023 som har vært aktivt og innholdsrikt for advokatfirmaet. Selv om tallene ennå ikke helt er klar, er det på det rene at det har vært vekst i både aktivitet og omsetning sammenlignet med året før. 

 – Utviklingen er helt i tråd med våre mål og strategier, men det er likevel gledelig når vi ser at hardt, godt og målrettet arbeid gir resultater, forteller Dalhaug. 
Advokat Sturla Dalhaug kappet.jpg
Daglig leder Sturla Dalhaug.

 – Skal fortsette å levere kvalitet 

 ØG er i dag det største advokatfirmaet mellom Bergen og Trondheim, og er samtidig det 7. største advokatfirmaet utenfor Oslo.  

– Vi er veldig klar over at størrelse ikke er alt. Det handler først og fremst om det vi leverer. Vekst og utvikling koker ned til å levere kvalitet til kundene våre. Det har vi gjort til nå, og det skal vi fortsette å gjøre til både privatpersoner, næringsliv og det offentlige i hele regionen, understreker den nye daglige lederen.  

Han ser frem til å styre skuta fra 2024.

– 2024 vil bli minst like spennende for ØG som 2023 var. Det er laget en solid grunnmur gjennom de siste årene, og vi ser frem til å fortsette byggingen – og ikke minst til å fortsette å levere gode og faglig solide tjenester fra våre avdelinger i Kristiansund, Molde, Ålesund og Ørsta. Vi ser også frem til å ta imot flere nye medarbeidere i løpet av året, avslutter Sturla Dalhaug.