Markeds- og kommunikasjonsansvarlig
Publisert 01. november 2023
Pål Are Lilleheim

Ny senioradvokat

Elisabeth Elliott Midtgård er vår nyeste tilvekst. Hun har begynt som senioradvokat, og er en del av næringsgruppa i ØG – med kontorsted i Ålesund. Elisabeth kommer fra stilling som rådgiver i PwC Consulting, og har tidligere jobbet som advokat i samme selskap.

– Vi er utrolig glade for å få Elisabeth på laget. Hun er en rutinert og dyktig advokat, som kan jobbe bredt innenfor næringsområdet. Hun blir derfor en solid tilvekst for næringsgruppa, men også for ØG som hele. Bakgrunnen og erfaringen hennes er særdeles interessant, og blir en ressurs for både oss og våre næringslivskunder i hele regionen, forteller daglig leder Finn Lervik. 

Elisabeth Elliot Midtgård.png
Senioradvokat Elisabeth Elliot Midtgård


Elisabeth
 er opprinnelig fra Måløy, der hun også tidligere har jobbet som advokat. Siden 2017 har hun imidlertid bodd og jobbet i Ålesund. I tillegg til bred og allsidig erfaring innen flere juridiske områder, har hun også styreerfaring. 

– Jeg gleder meg til å bli en del av det sterke fagmiljøet i ØG, og ikke minst å ta fatt på nye og spennende oppgaver. ØG er inne i en spennende utvikling, blant annet knytte til organisering og utvikling internt. Jeg ser frem til å bli en del av dette, og å bidra i den videre utviklingen, sier Elisabeth. 

– Regionene vår har et unikt og allsidig næringsliv. Det er alltid givende og engasjerende å jobbe sammen opp mot disse miljøene. Videre ser jeg frem til å kunne bidra til å styrke ØGs satsningen på dette området, både ved å bli en del av det etablerte fagmiljøet – og forhåpentlig gjennom å supplere med nye impulser og nye tanker, sier hun videre.

Elisabeth blir altså en del av næringsgruppa  i ØG. Gruppen består av 12 advokater som jobber med kunder i hele regionen, og som har spisskompetanse innen de fleste områder innen forretningsjuss.

Gruppen bidrar med juridisk rådgivning til virksomheter med selskaps- og skatterettslige problemstillinger i det daglige liv – eller i forbindelse med transaksjoner eller tvisteløsning.