Markeds- og kommunikasjonsansvarlig
Publisert 15. august 2023
Pål Are Lilleheim

Ny advokatfullmektig i ØG

Sigrid Varhaugvik (24) er ansatt som ny advokatfullmektig. Hun har kontorsted i Molde, og blir foreløpig en del av næringsgruppa.

Sigrid Varhaugvik 2.jpg
Advokatfullmektig Sigrid Varhaugvik.


Sigrid Varhaugvik  var ferdig med rettsvitenskap i Bergen til sommeren. Så sent som i fjor hadde hun et tre ukers trainee-opphold ved kontoret i Molde. Hun er opprinnelig fra Gossen i Aukra, like utenfor Molde, og er glad for å komme i gang med advokatkarrieren nært hjemstedet.

– Sigrid brukte trainee-tiden hos oss svært godt, og i løpet av sine tre uker viste hun seg som både dyktig og ambisiøs – og som en person som passer godt inn hos oss. Det er kjekt når trainee-opphold fører til et senere ønske om fast ansettelse, og vi er spesielt glade når unge lokale talenter ønsker å starte sin karriere hos oss, sier daglig leder Finn Lervik.

I tillegg til foreløpig å være en del av det dyktige ØG-teamet på privatgruppa, vil Sigrid som advokatfullmektig også få praktisere saker fra andre fagområder. Nå ser hun frem til å komme i gang.  

Jeg trivdes veldig godt under trainee-oppholdet mitt hos ØG. Da jeg var ferdigutdannet, og så at de skulle ansette advokatfullmektiger, var jeg rask med å ta kontakt. Som trainee ble jeg tatt godt imot, og fikk oppgaver som var både spennende og interessante. Oppholdet gjorde meg trygg på at dette var en bra arbeidsplass, som gir nyansatte alle de verktøyene de trenger for å utvikle seg. Nå ser jeg frem til å jobbe som advokatfullmektig under erfarne advokater, og er allerede sikker på at jeg kommer til å få god veiledning på veien videre, forteller Sigrid.