Markeds- og kommunikasjonsansvarlig
Publisert 02. april 2024
Pål Are Lilleheim

Ny advokat i Ørsta

Guro Kristine Velle er vår nyeste tilvekst. 2. april begynte hun som advokat ved kontoret vårt i Ørsta. Guro blir en del av privatgruppa i ØG.

Guro Kristine Velle..jpg
Advokat Guro Kristine Velle.


Guro kommer fra stilling som politiadvokat ved Sør-Vest politidistrikt i Haugesund. Hun er opprinnelig fra Ørsta, og er flyttet hjem med familien.

– Jeg har bodd borte fra Ørsta siden 2011, og nå er jeg både spent og gleder meg til å bo og jobbe hjemme i Ørsta, nært familien og den vakre naturen. Jeg ser også frem til å være en del av et godt etablert advokatfirma med bred kompetanse og et sterkt fagmiljø. Jeg ser det som verdifullt for lokalsamfunnet å ha advokattjenester tilgjengelig i nærmiljøet, og jeg håper folk vil ta kontakt dersom de har behov for juridisk hjelp, sier Guro.

Hun har bred erfaring fra strafferett, men har opparbeidet seg erfaring med flere andre områder fra tiden før hun jobbet som politiadvokat. I ØG er Guro en del av privatgruppa, og vil blant annet jobbe innenfor områdene arv, familie, barn/barnevern, erstatning, konfliktmekling, forvalting og arbeidsrett.

– Vi er utrolig glade for å få Guro på plass hos oss, og at vi dermed styrker laget både i ØG generelt og Ørsta spesielt. Spesielt kjekt er det jo når hjemflyttere kommer til oss. I Guro får vi en nyttig tilvekst innfor privatområdet, og får samtidig tilført nyttig og ny kompetanse. Ansettelsen av Guro gir oss enda bedre kapasitet ved kontoret vårt i Ørsta, men som de andre ansatte i ØG vil hun jobbe i hele nedslagsfeltet vårt, sier daglig leder Sturla Dalhaug.

ØG er det største advokatfirmaet mellom Bergen og Trondheim. I tillegg til Ørsta har vi kontor i Ålesund, Molde og Kristiansund. Etter ansettelsen av Guro Kristine Velle har ØG 37 ansatte.