Markeds- og kommunikasjonsansvarlig
Publisert 01. september 2022

Marit er vår nye advokatfullmektig

Marit Gridseth Flø har begynt som advokatfullmektig ved kontoret vårt i Ørsta. Hun kommer fra stilling som administrasjonssjef ved Høgskulen i Volda.

Marit G Flø.jpeg
Marit Gridseth Flø er ny advokatfullmektig ved ØGs kontor i Ørsta.

– Vi er veldig glade for å få Marit med på laget, både ved det voksende miljøet på kontoret vårt i Ørsta og ikke minst i rekkene totalt sett. Marit er dyktig og pliktoppfyllende, og vi ser frem til å hjelpe henne på vegen mot advokatbevilling. Marit føyer seg inn rekken av svært dyktige fullmektiger i ØG, og vi er svært bevisste på å gi dem gode rammevilkår, sier daglig leder/partner Finn Lervik i Øverbø Gjørtz.

Ved Høgskulen i Volda har Marit både erfaring fra forskningsadministrasjonen og som administrasjonssjef ved Avdeling for mediefag. Hun har også tidligere jobbet som rådgiver ved Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet.

– Etter mange år i offentlig sektor gleder jeg meg til å starte i advokatbransjen. Jeg føler meg privilegert som kan bo i flotte omgivelser på Sunnmøre, og samtidig få mulighet til å lære av og bidra inn i et stort og sterkt juridisk fagmiljø i Øverbø Gjørtz. Jeg ser fram til å ta fatt på arbeidsoppgavene som venter meg i firmaet, og på sikt å kunne spesialisere meg og opparbeide spisskompetanse innen firmaets satsingsområder, sier Marit.

Med Marit på plass har Øverbø Gjørtz nå fire ansatte ved kontoret i Ørsta. Totalt har vi 38 ansatte, fordelt på kontorene i Kristiansund, Molde og Ålesund – i tillegg til Ørsta.