Frokostseminar om "Offentlige anskaffelser - Klager og erstatningskrav»

Vi inviterer til frokostseminar 5. februar klokken 08.30 - 10.00 hos oss i Korsegata 4B, Ålesund. Frokost serveres fra kl 08.00.

Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz AS har gleden av å invitere til frokostseminar om offentlige anskaffelser. Tema vil være KOFAs og domstolenes behandling av klager og søksmål, med fokus på erstatningskrav. Sistnevnte har vært mye omtalt den senere tid i forbindelse med saker fra Høyesterett, men også lokalt. Vi vil forklare hva disse avgjørelsen betyr for hhv. leverandører og oppdragsgivere. Vi vil også sette den i sammenheng med det offentliges erstatningsansvar på tilgrensende rettsområder, særlig på grunnlag av kontraktsbrudd og brudd på plan- og bygningsloven.

Hovedforedragsholder vil være advokat/partner Hallgrim Fagervold. Fagervold har bred erfaring fra offentlige anskaffelser, og bistår en rekke oppdragsgivere og leverandører både lokalt og nasjonalt. Han tar også en doktorgrad innen offentlige anskaffelser ved Universitetet i Bergen.

Advokatfullmektig Marina Opstad vil bidra ved gjennomgang av erstatningskrav etter plan- og bygningsloven. Opstad har tidligere jobbet hos Fylkesmannen i Møre og Romsdal med plan- og bygningsrett som sitt hovedfelt.

Seminaret er gratis.

Vel møtt! 

Påmelding gjøres her.