Markeds- og kommunikasjonsansvarlig
Publisert 05. februar 2024
Pål Are Lilleheim

Ellen er vår nye advokatfullmektig

Ellen Jenset Hjelset (30) har begynt som advokatfullmektig hos oss. Hun jobber ved kontoret vårt i Molde, og vil være tilknyttet næringsgruppa.

Ellen Jenset Hjelset  er født og oppvokst i Molde, og flyttet tilbake til hjembyen etter en tid i Oslo. Hun kommer til oss fra Advokatfirmaet Schjødt, der hun var fra 2019 – samme år som hun fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen.  

– Jeg har sett frem til å jobbe med det lokale næringslivet, og bli enda bedre kjent med bedriftene i regionen. Etter to perioder som trainee kjenner jeg ØG litt fra før, og ser frem til å bli en del av det gode miljøet i advokatfirmaet, sier Ellen Jenset Hjelset. 

– Vi er veldig glade for å få Ellen med på laget. Hun har allerede en betydelig kompetanse på plass, og er en ressurs og en kapasitet som kjenner regionen og næringslivet her godt. Vi kjenner til henne fra før, blant annet fra trainee-opphold hos oss på Molde-kontoret. Spesielt kjekt er det at en tidligere trainee – og hjemflytter fra Oslo – kommer tilbake til oss når de vender nesen hjemover, sier daglig leder Sturla Dalhaug.