Program for Eiendomsdagen 2018 i Ålesund og Molde

Vi har gleden av å invitere til Eiendomsdagen onsdag 5. september i Ålesund og torsdag 6. september i Molde kl 16 med bl.a. følgende tema:

  • Markedsoppdatering for Møre og Romsdal: Peder Normann Raknes fra PN Raknes AS går gjennom markedssituasjonen for eiendom i Møre og Romsdal. Her får du siste nytt for markedet for næringseiendom og bolig.
  • Eiendomsnytt er årlig fagoppdatering fra eiendomsavdelingen i Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz. Her gjennomgår vi eiendomsrelaterte nyheter, lovendringer og praksis det siste året. Vi ser også på varslede endringer for året som kommer. Vår årlige oppsummering skal inneholde den eiendomsjussen som eiendomsbransjen bør kjenne. Eksempler på tema for årets gjennomgang er ny eierseksjonslov, endringer i bustadoppføringslova, bankgarantier ved salg etter avhendingsloven, nyheter innen skatt og avgift og selskapsrett som berører eiendomsbransjen.

Etter kurset samles vi for sosialt samvær. Det blir enkel servering av mat og drikke. I år finner hele arrangementet i Ålesund sted på Scandic Parken Hotel. I Molde er arrangementet På Scandic Seilet Hotel. Vi håper du vil delta!

Påmeldingsfrist Ålesund: Mandag 3. september 2018 kl 12 til aalesund@ovgj.no

Påmeldingsfrist Molde: Tirsdag 4. september 2018 kl 12 til denne lenken https://forms.office.com/Pages...